Vibenshus Skole er blevet 125 år!

Det blev fejret  fredag d. 25/8 med stjerneløb i Fælledparken arrangeret af 9. årgang. Solen skinnede og humøret var i top.

Trafiksikkerhed i øjenhøjde

Vibenshus Skole afholdt kick-off event for trafikkampagnen ”Trafiksikkerhed i Øjenhøjde” onsdag d. 4. april. Kampagnen blev skudt i gang af tidligere transportminister Magnus Heunicke.

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde er en trafikkampagne, der sætter fokus på at blive set i trafikken blandt skolebørn fra 3. – 5. klasse.

Børnene blev undervist i mulige afværgehandlinger, som man kan foretage som cyklist eller fodgænger, når man møder lastvogne i trafikken.

De oplevede den kompleksitet, som en svingmanøvre indeholder, når man sidder bag rattet i en rigtig lastvogn, og de fik selv nogle gode værktøjer til at undgå de farlige situationer.

Fotos af Rune Aarestrup Pedersen.

8. årgang var på brobygningsforløb i uge 16

Eleverne var ude og prøve kræfter med forskellige ungdoms- og erhvervsuddannelser. De var blandt andet på Hotel- og Restaurantskolen, Christianhavns Gymnasium, Hvidovre TEC, Niels Brock, H.C. Ørsteds Gymnasiet og NEXT på Nørrebro - Bygge og Anlæg.

Billederne er af 8.x på besøg på Hotel- og Restaurantskolen i Valby

Vibenshus Skole – faglighed og trivsel går hånd i hånd

Vibenshus Skole er en traditionsrig skole, hvor 538 elever og 50 ansatte hver dag har deres gang.

Skolen er kendetegnet ved kvikke elever i trivsel, en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole og lægger vægt på et trygt og inspirerende læringsmiljø, hvor eleverne kan udvikle deres faglige potentialer og sociale kompetencer. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden og afspejles i Vibenshus Skoles Grundlov. Grundloven fungerer som pejlemærke for alle med gang på skolen.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en solid økonomi har Vibenshus Skole et særdeles godt fundament.