Hej alle på Vibenshus Skole

Vi har været i Islandsbrygge kulturhus tirsdag d. 26.08, hvor vi har hørt oplæg fra Undervisningsminister Christine Antorini, Børne - og Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev samt repræsentanter fra Børne - og ungdomsforvaltningen.
Vi har talt og diskuteret om emnerne: Understøttende undervisning, 45min. bevægelse om dagen, lektiecafe og faglig fordybelse, elevindragelse, åben skole og den nye skolereform.
Vi har lært meget om den nye skole og vi glæder os til at fortælle resten af jer om det hele, så vi alle sammen kan blive lidt klogere på den nye skolereform.

Mvh. Marie 7.x næstformand for elevrådet og Emilie 9.z formand for elevrådet

Børnehaveklassernes første skoledag.

Skoletaskerne var pakkede og forventningerne høje, da vores nye børnehaveklasser startede onsdag d. 13.08. Alle vores nye elever og deres forældre var mødt i gården kl. 9.00. Sammen med deres venskabsvenner fra 3. og 4. klasse gik eleverne op i klassen. En festlig dag, som sluttede af med alle eleverne spillede billedlotteri. Et stort velkommen til vores nye elever på Vibenshus Skole.

Christian Munch Thorsen

122 år

Fredag d. 29.08.2014 fejrede vi skolens 122 års fødselsdag. 9. klasserne havde lavet et stjerneløb for resten af skolens elever. Efter 2 timers leg og sjov i Fælledparken, var der et kæmpe kagebord i gården. Dagen sluttede med, at alle sang Vibenshus sangen. En rigtig god dag, stor tak til 9. klasserne og deres lærere, som havde lavet en rigtig god dag for resten af skolen. En stor tak skal der også lyde til alle de forældre, der havde bagt kage til det fælles kagebord.

Christian Munch Thorsen

1. årgang lavede kartoffelsuppe

1. årgang skrællede kartofler og æbler til den store guldmedalje, så der kunne fremtrylles den lækreste kartoffelsuppe og æbletærte 3 timer senere i restaurant  "Kartoffelhytten". Hjemmelavet smager bare bedst, så ikke een var kræsen.

Vibenshus Skole er en skole i vækst og det naturlige valg for områdets forældre midt på Østerbro.

Vi er en ældre skole med 121 år på bagen, som rummer 576 elever og 50 ansatte struktureret i 2½ spor på vej til de 3. Skolen er kendetegnet ved en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe, kvikke elever i trivsel og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole, og lægger vægt på at alle kan føle sig trygge, at alle trives og bliver mødt med venlighed og respekt. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen, og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en solid økonomi har Vibenshus Skole et særligt godt fundament at bygge videre på.

Ud over at være midt i en udbygnings- og renoveringsproces, står vi overfor implementeringen af den nye folkeskolereform, en opdeling af skolen i to afdelinger og et særligt fokus på lærernes teamsamarbejde.