Motionsdag på Vibenshus Skole

Fredagen før efterårsferien holdt vi skolernes motionsdag på Vibenshus Skole. Alle klasser fra 0. til 5. klasse var på Svanemøllen Kasserne og løbe på deres løbebane, som er 1 km lang. Det blev til mange runder og streger på armene. Bagefter gik turen hjem til skolen, hvor der blev regnet på, hvor mange kilometer klasserne havde løbet i alt. Eleverne fra 6.-9. klasse kunne vælge sig på forskellige aktiviteter; TRX, fodbold, hockey, badminton, basketball og gåtur. En god dag med masser af aktive og glade elever.

Vibenshus Skole 125 år

Vibenshus Skole er blevet 125 år!

Det blev fejret  fredag d. 25/8 med stjerneløb i Fælledparken arrangeret af 9. årgang. Solen skinnede og humøret var i top.

Vibenshus Skole – faglighed og trivsel går hånd i hånd

Vibenshus Skole er en traditionsrig skole, hvor 538 elever og 50 ansatte hver dag har deres gang.

Skolen er kendetegnet ved kvikke elever i trivsel, en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole og lægger vægt på et trygt og inspirerende læringsmiljø, hvor eleverne kan udvikle deres faglige potentialer og sociale kompetencer. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden og afspejles i Vibenshus Skoles Grundlov. Grundloven fungerer som pejlemærke for alle med gang på skolen.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en solid økonomi har Vibenshus Skole et særdeles godt fundament.