Dimission 2017

De dygtige elever i 9U, 9V og 9X fik overrakt deres Beviser og en langstilket rose d. 21.06.2017. Det skete i en stemningsfyldt sal pyntet med bøgegrene, blomster og flag. Eleverne har knoklet for at nå deres mål og var ligesom deres forældre og lærere glade og stolte over at have afsluttet 9. klasse. Vejene skilles nu, og eleverne har hver deres mål og drømme, de skal forfølge. Derfor fyldte en smule også salen, for eleverne vil blive savnet her på skolen. Men viberne er klar til at flyve fra reden. Og alle på skolen siger tak for mange gode år og ønsker alt det bedste i fremtiden.

4V i Amager Strandpark

4.v deltager i et forløb i Amager Strandpark, der drejer sig om friluftsliv i og på vandet. Eleverne skal derud i alt tre gange inden sommerferien. Første gang øvede vi at windsurfe og padle på SUP'er (Stand Up Paddles) i 12 grader koldt vand. Det var FANTASTISK sjovt, og alle glæder sig vildt til de næste to gange. Der skal vi også prøve, om det er muligt at styre en havkajak. Det er ikke for tøsedrenge at boltre sig i så koldt vand i 2-3 timer, men det var det hele værd. Og det var svært ikke at falde i søvn på hjemvejen!

4X på Teaterfabrikken

4. x havde hele sidste uge et forløb på Teaterfabrikken. De blev introduceret for forskellige teaterøvelser og lavede et teaterstykke, der hed Venskabsbånd. Teaterstykket tog udgangspunkt i elevernes egne fortællinger om venskaber. De sluttede af med at vise forestillingen til deres familier om fredagen.

Vibenshus Skole – faglighed og trivsel går hånd i hånd

Vibenshus Skole er en traditionsrig skole, hvor 538 elever og 50 ansatte hver dag har deres gang.

Skolen er kendetegnet ved kvikke elever i trivsel, en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole og lægger vægt på et trygt og inspirerende læringsmiljø, hvor eleverne kan udvikle deres faglige potentialer og sociale kompetencer. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden og afspejles i Vibenshus Skoles Grundlov. Grundloven fungerer som pejlemærke for alle med gang på skolen.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en solid økonomi har Vibenshus Skole et særdeles godt fundament.