Nye Viber

Onsdag d. 12.08 startede der tre klasser med nye Viber. Alle de nye elever var mødt op ved flagstangen, sammen med deres forældre. Vores to 4. klasser og 3.u var mødt op og skulle være venner for de nye 0. klasser. Store og små elever fulgtes op i klasserne, mens forældrene blev samlet i salen til fælles information. Dagen sluttede af med fælles bankospil i salen. En dejlig dag, med masser af glade og spændte elever, velkommen til Vibenshus Skole.

8.årgang på Niels Brock

8. årgang har i ugerne 35-37 arbejdet med et projekt på Niels Brock, hvor slutresultatet var en messe, hvor de præsenterede deres kampagner for at skaffe undervisning til flygninge i udlandet.

Eleverne fik meget ros på Niels Brock, for deres høje faglighed og rare adfærd. Alt i alt rigtig gode og spændende uger.

Så blev den nye skolepatrulje uddannet

Traditionen tro blev et nyt hold skolepatruljeaspiranter uddannet på politiets lejrskole i Vig. Eleverne fik kursus i førstehjælp, udvidet trafiklære og vidnegenkendelse. Der blev også lagt stor vægt på udvikling af sociale kompetancer og ansvar. Skolepatruljen består af elever fra 7. årgang og vil være at finde i Randersgade fra kl. 7.45

Skolens fødselsdag 2015

Fredag d. 28.08 afholdte vi traditionen tro skolens fødselsdag (123 år). 9 klasserne havde forberedt et stjerneløb for resten af skolens elever. Dejligt at se hvordan 9. årgang tog sig af resten af skolens elever. Dagen sluttede af med sang i gården og et kæmpe fælles kagebord, tusinde tak for alle de kager som i forældre havde bagt. 

0.klasserne fik smagsprøver fra EAT

EAT boden startede op tirsdag d. 8/9, og hele den første uge nød skolens elever godt af lækre smagsprøver. Torsdag var det 0. klassernes tur til at gå i forhallen og smage på maden. Dagens ret var okseragout, og de yngste elever spiste med velbehag. Udover det lille måltid fik hver elev en flot drikkedunk med sig.

 

 

6.årgang til rumarrangement på Planetariet

6.årgang Var på planetariet, hvor de skulle opleve Andreas Mogensen Docke LIve. Da dockingen først vil foregå fredag d. 4 sep. så vi istedet raketopsendelsen på storskærm. Der var foredrag om IRISS-missionen og eleverne blev i forskellige workshops trænet som astronautaspiranter. Arrangementet sluttede af med en rejse til udkanten af universet.

Vibenshus Skole er en skole i vækst og det naturlige valg for områdets forældre midt på Østerbro.

Vi er en ældre skole med 122 år på bagen, som rummer 576 elever og 50 ansatte struktureret i 2½ spor på vej til de 3. Skolen er kendetegnet ved en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe, kvikke elever i trivsel og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole, og lægger vægt på at alle kan føle sig trygge, at alle trives og bliver mødt med venlighed og respekt. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen, og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en solid økonomi har Vibenshus Skole et særligt godt fundament at bygge videre på.

Ud over at være midt i en udbygnings- og renoveringsproces, står vi overfor implementeringen af den nye folkeskolereform, en opdeling af skolen i to afdelinger og et særligt fokus på lærernes teamsamarbejde.