Hulebyggeri på 4. årgang

4 y og 4.z har i faget Håndværk & Design arbejdet med skitser og arbejdstegninger af deres Drømmehuler, de har fundet inspiration i programmerne fra DR omkring Dansk Hulebyg, de har selv fundet og medbragt materialer til deres modeller og efterfølgende har de bygget modeller af Drømmehulerne.

8.årgang på Niels Brock

8. årgang har i ugerne 35-37 arbejdet med et projekt på Niels Brock, hvor slutresultatet var en messe, hvor de præsenterede deres kampagner for at skaffe undervisning til flygninge i udlandet.

Eleverne fik meget ros på Niels Brock, for deres høje faglighed og rare adfærd. Alt i alt rigtig gode og spændende uger.

Indskrivningsmøder med vores nye 0. klasser.

Så er det ved at være tid til at indskrive nye elever, der skal starte næste skoleår. Vi glæder os til at se nye forældre og elever. Læs mere i vores vedhæftede program

Legepatruljen kører igen

En stor del af 6. årgangs engagerede elever sætter igen fut i legen for skolens mindre elever, med aktiviteter hver tirsdag kl. 11.30. Her tegnes, synges, spilles bold, pigehygges, danses eller slappes af - alt efter temperament.

0.klasserne fik smagsprøver fra EAT

EAT boden startede op tirsdag d. 8/9, og hele den første uge nød skolens elever godt af lækre smagsprøver. Torsdag var det 0. klassernes tur til at gå i forhallen og smage på maden. Dagens ret var okseragout, og de yngste elever spiste med velbehag. Udover det lille måltid fik hver elev en flot drikkedunk med sig.

6.årgang til rumarrangement på Planetariet

6.årgang Var på planetariet, hvor de skulle opleve Andreas Mogensen Docke LIve. Da dockingen først vil foregå fredag d. 4 sep. så vi istedet raketopsendelsen på storskærm. Der var foredrag om IRISS-missionen og eleverne blev i forskellige workshops trænet som astronautaspiranter. Arrangementet sluttede af med en rejse til udkanten af universet.

Vibenshus Skole er en skole i vækst og det naturlige valg for områdets forældre midt på Østerbro.

Vi er en ældre skole med 122 år på bagen, som rummer 576 elever og 50 ansatte struktureret i 2½ spor på vej til de 3. Skolen er kendetegnet ved en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe, kvikke elever i trivsel og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole, og lægger vægt på at alle kan føle sig trygge, at alle trives og bliver mødt med venlighed og respekt. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen, og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en solid økonomi har Vibenshus Skole et særligt godt fundament at bygge videre på.

Ud over at være midt i en udbygnings- og renoveringsproces, står vi overfor implementeringen af den nye folkeskolereform, en opdeling af skolen i to afdelinger og et særligt fokus på lærernes teamsamarbejde.