Skolepatruljen på Uddannelse

Skolepatruljen var her i slutseptember, på politiet lejrskole i Høve Strand. Skolepatruljeatruljeaspiranterne gennemførte kurser i første hjælp, Bremselængder, signalementer, skolepatrulje og fysiske aktiviteter. Den nye skolepatrulje består af elever fra 7. årgang og vil stå i Randersgade hver morgen kl. 7.45.

Streger og cykler

Motionsdag 2014

Streger og cykler

Fredag d. 10. oktober afholdte vi på Vibenshus skole motionsdag. Alle elever fra 0- 5. klasse var på Svanemøllens Kasserne og løbe. Ruten var på 1 km, det gik ud på at få så mange streger som overhovedet muligt, det blev til mange streger i det gode vejr. Udskolingen var til spinding i et motionscenter på Frederiksberg, der blev cyklet på livet løs.

God efterårsferie til alle.

Så blev den nye legeplads færdig

Så blev skolens nye legeplads endelig færdig. Legepladsen, som kan bruges af indskolingen, blev færdigbygget. Eleverne var meget begejstrede for faciliteterne som det kan ses på billederne. Tageterrassen er for udskolingen, hvor der kan spilles fodbold og bordfodbold.

Stavetræning og bevægelse

Stavetræning med motion
8. klasserne øvede onsdag den 22. oktober deres staveord til diktaten med sjippetorv i hånden og smil om læben. Eleverne skulle stave, mens de hoppede for hvert bogstav. Der blev flittigt tjekket efter, om ordene blev stavet korrekt, og flere elever fandt gamle sjippetricks frem, fra dengang frikvartererne blev brugt på sådanne aktiviteter.

7. årgang dansede lancier i skolegården

7. årgangarbejdede i uge 39 med Livets Gang. De prøvede at være børn igen, lave budget til deres voksne liv, lave og spise tarteletter og æblegrød, der var andespil med både hoved- og sidegevinster og de sluttede ugen af med lancier i skolegården.
Tak for en rigtig god uge.

122 år

Fredag d. 29.08.2014 fejrede vi skolens 122 års fødselsdag. 9. klasserne havde lavet et stjerneløb for resten af skolens elever. Efter 2 timers leg og sjov i Fælledparken, var der et kæmpe kagebord i gården. Dagen sluttede med, at alle sang Vibenshus sangen. En rigtig god dag, stor tak til 9. klasserne og deres lærere, som havde lavet en rigtig god dag for resten af skolen. En stor tak skal der også lyde til alle de forældre, der havde bagt kage til det fælles kagebord.

Christian Munch Thorsen

Vibenshus Skole er en skole i vækst og det naturlige valg for områdets forældre midt på Østerbro.

Vi er en ældre skole med 122 år på bagen, som rummer 576 elever og 50 ansatte struktureret i 2½ spor på vej til de 3. Skolen er kendetegnet ved en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe, kvikke elever i trivsel og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole, og lægger vægt på at alle kan føle sig trygge, at alle trives og bliver mødt med venlighed og respekt. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen, og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau og en solid økonomi har Vibenshus Skole et særligt godt fundament at bygge videre på.

Ud over at være midt i en udbygnings- og renoveringsproces, står vi overfor implementeringen af den nye folkeskolereform, en opdeling af skolen i to afdelinger og et særligt fokus på lærernes teamsamarbejde.