Nu har vi røgfri skoletid på Vibenshus Skole

Jamen havde I ikke det i forvejen? Nej, tidligere var der kun forbud mod at ryge på skolens område. Med den nye beslutning gælder røgfriheden hele skoletiden, også hvis eleverne ophol­der sig uden for skolens område, for eksempel på ture og ekskursioner.

Røgfri Skoletid skal fjerne synlig rygning og fællesskaberne omkring ryg­ning fra elevernes hverdag for at undgå, at eleverne begynder at ryge for at blive en del af fællesskabet. Den nye politik gælder alle folkeskoler i København.

Gamle elevers aften

Vibenshus Skole inviterer som altid til hyggeligt gensyn anden torsdag i november.

Vi glæder os derfor til at se forhenværende elever til Gamle Elevers Aften 8. november fra klokken 19.00 til 22.00.

Fastelavn er mit navn...

Mandag blev der fejret fastelavn af superhelte, dyr, prinsesser og alt derimellem fra 0.-5. årgang. 6X hjalp med at holde styr på festlighederne.

Eleverne har selv pyntet tønderne de sidste par uger, så de var festlige og pyntede fint i salen.

Både lærere og elever tog titlerne som årets kattekonger- og dronninger. Og udover lidt sødt indhold i tønderne, uddelte skolen fastelavnsboller til alle elever.

Vibenshus Skole – faglighed og trivsel går hånd i hånd

Vibenshus Skole er en traditionsrig skole, hvor 568 elever og 50 ansatte hver dag har deres gang.

Skolen er kendetegnet ved kvikke elever i trivsel, en aktiv og konstruktiv forældregruppe og skolebestyrelse, en engageret og ambitiøs medarbejdergruppe og et dynamisk og udviklingsorienteret ledelsesteam.

Vi er stolte af vores skole og lægger vægt på et trygt og inspirerende læringsmiljø, hvor eleverne kan udvikle deres faglige potentialer og sociale kompetencer. Skolen er præget af nærvær og mangfoldighed med plads til forskellighed. Værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt ligger højt på vores dagsorden og afspejles i Vibenshus Skoles Grundlov. Grundloven fungerer som pejlemærke for alle med gang på skolen.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden, stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen og møder dem altid i øjenhøjde. Sammenholdt med et højt fagligt niveau har Vibenshus Skole et særdeles godt fundament.